images
10 Septembrie 2018, Alex Doe

Așa cum poate ați citit deja, în articolul dedicat unde v-am povestit că prin intermediul aplicațiilor noastre de Android și iOS dorim să vă oferim numai mâncare sănătoasă prin conceptul green food, revin cu acest articol în care doresc să vă împărtășesc viziunea noastră generală în raport cu societatea în care trăim și în care mâncăm :).

images
12 Septembrie 2018, Alex Doe

De ce livrare super rapidă? Am observat în piață că de multe ori există o problemă între așteptările tale și realitate atunci când plasezi o comandă de mâncare online. Mă refer aici la timpul în care ți se livrează comanda. Considerăm că timpii de livrare sunt extrem de importanți în acest tip de business pentru că de obicei comandăm mâncare când ne este deja foame. Dacă procesele furnizorului nu sunt foarte bine optimizate, atunci există șansa ca mâncarea ta să întârzie. Tu poate ca și mine, vei accepta mâncarea și așa întârziată, deoarece ți-e foame... nu-i așa? Că doar ăsta este motivul pentru care ai comandat. Și probabil, o vei accepta și dacă nu vine fierbinte, întrucât varianta de a plasa altă comandă și de a mai aștepta încă o dată te enervează și mai mult.

images
15 Septembrie 2018, Alex Doe

DeliverX este un start-up născut din dorința de a aduce în piață un marketplace online cu produse culinare sănătoase. De ce spunem marketplace? Pentru că dorim ca prin intermediul partenerilor noștri, să-ți punem în față o ofertă de produse culinare selecționate atent - green food.