images
GREEN FOOD
10 Septembrie 2018, Alex Doe

Așa cum poate ați citit deja, în articolul dedicat unde v-am povestit că prin intermediul aplicațiilor noastre de Android și iOS dorim să vă oferim numai mâncare sănătoasă prin conceptul green food, revin cu acest articol în care doresc să vă împărtășesc viziunea noastră generală în raport cu societatea în care trăim și în care mâncăm :).

GREEN DELIVERY

Ne propunem să promovăm transportul preparatelor la destinație fără emisii de CO2. Credem că este important ca prin dezideratul nostru, care binențeles este la o scară prea mică ca să ne asumăm în acest moment că vom aduce schimbări vizibile în ecosistem, să motivăm jucătorii din mediul economic și să promovăm această tendință. Ne dorim ca în timp, toți furnizorii de servicii care fac transport de marfă în mediul urban, să ia în considerare această ipoteză. Dorim ca în viitor în strategiile lor să se regăsească această direcție prin care împreună putem să facem din mediul în care trăim o lume mai curată. Cu siguranță, la început nu ne vom permite să asigurăm, așa cum ne-am dori, livrări fără emisii într-o măsură foarte mare. Ne vom focusa însă, să identificăm parteneriate și spirijin prin care în timp să putem aduce în piață soluții de livrare ecologice în mediul urban.

GREEN PACKAGING

De asemenea, vom lua în considerare în colaborările cu partenerii noștri, utilizarea unor soluții de packaging 100% biodegradabile și evitarea totală dacă va fi posibil, a utilizării ambalajelor din plastic sau din alte materiale care nu se degradează natural și care pe lângă faptul că polueză mediul, presupun eforturi mari pentru neutralizarea lor.

Din păcate, omul este probabil singurul locuitor al ecosistemului care își distruge în mod sistematic, intenționat și uneori ireversibil habitatul. Totodată, omul este singurul locuitor al ecosistemului care datorită faptului că are discernământ și conștiință, are capacitatea de a acționa în sensul reabilitării mediului ambiant.