images
LIVRARE SUPER RAPIDĂ
12 Septembrie 2018, Alex Doe

De ce livrare super rapidă? Am observat în piață că de multe ori există o problemă între așteptările tale și realitate atunci când plasezi o comandă de mâncare online. Mă refer aici la timpul în care ți se livrează comanda. Considerăm că timpii de livrare sunt extrem de importanți în acest tip de business pentru că de obicei comandăm mâncare când ne este deja foame. Dacă procesele furnizorului nu sunt foarte bine optimizate, atunci există șansa ca mâncarea ta să întârzie. Tu poate ca și mine, vei accepta mâncarea și așa întârziată, deoarece ți-e foame... nu-i așa? Că doar ăsta este motivul pentru care ai comandat. Și probabil, o vei accepta și dacă nu vine fierbinte, întrucât varianta de a plasa altă comandă și de a mai aștepta încă o dată te enervează și mai mult.

Cam asta am observat că se întămplă. Nu vreau sa denigrez pe nimeni prin intermediul acestui articol, nu vreau să arunc cu noroi, deoarece știu că nu este deloc ușor să gestionezi eficient toate aceste fluxuri de comandă, confirmare comandă, gătire și livrare. Dimpotrivă, cred și văd că lucrurile se schimbă în piață și că timpii de livrare se îmbunătățesc de la an la an, odată ce furnizorii de servicii și partenerii lor acumulează experiență și know-how.

Deci, prin intermediul acestui articol vin să îți propun soluția noastră prin care vom reuși să livrăm mâncarea mai rapid. Ok, nu am inventat noi o soluție minune, ci așa cum spun toate best practice-urile, ne-am uitat în stânga (peste ocean) și mai puțin în dreapta, ca să vedem cum fac alții cu mai multă experiență, alții care fac treaba asta de mai mult timp în societăți mai bine controlate și optimizate.

Concluzia noastră este că optimizarea proceselor se poate face prin intermediul unor platforme care să integreze să sincronizeze și să controleze toate procesele începând de la încărcarea produselor în meniu și partea de promovare, continuând cu procesul de comandă online, validarea comenzii, îmbunătățirea timpilor de gătire, digitalizarea procesului de livrare.

Astfel vom reuși să monitorizăm prin intermediul unui dispecerat întreg procesul. Cu cât observăm mai rapid o problemă cu atât avem șansa reușim să o soluționam mai rapid.

Pentru că vrem să devenim o companie green delivery, vom face tot posibilul să livrăm cât mai mult prin intermediul unor soluții fără emisii de noxe.