images
MĂNÂNCI MAI SĂNĂTOS
15 Septembrie 2018, Alex Doe

DeliverX este un start-up născut din dorința de a aduce în piață un marketplace online cu produse culinare sănătoase. De ce spunem marketplace? Pentru că dorim ca prin intermediul partenerilor noștri, să-ți punem în față o ofertă de produse culinare selecționate atent - green food.

Binențeles că mă vei întreba, care sunt criteriile pe care le utilizăm în selecția partenerilor și mai departe în selecția preparatelor pe care ți le oferim prin portalul nostru. Răspunsul este mai simplu decât te aștepți: nu inventăm nimic, ci ne ghidăm după tendințe culinare probate.

Care tendințe te vei întreba? Piața capitalisto-consumistă ne bombardează la fiecare pas de „tendințe”, „sfaturi”, “idei” care devin în special pe platformele de marketing viral (social media), recurente și chiar agresive încât îți este greu să te decizi ce cale să urmezi ca să mănânci mai bine. Ca să păstrăm lucrurile simple în continuare și aici răspunsul va fi unul logic: promovăm numai tendințele culinare care în timp s-au dovedit eficiente: preparate din produse cu origine controlată (bio), produse organice fără adaosuri, preparate vegetariene, preparate vegane (vegan & raw vegan), preparate fără zahăr, preparate culinare fără gluten, „slow food”, preparate culinare obținute prin gătire la temperaturi de până la 180 grade celsius (temperatura de coacere).

Bun, acum că te-am lămurit care sunt tendințele pe care le promovăm, te vei întreba poate, cum vom reuși noi să-ți punem la dispoziție prin aplicațiile noastre de Android și iOS produse selecționate? Noi încheiem înțelegeri cu partenerii noștri în așa fel încât și aceștia să își asume viziunea (tendințele) noastră și împreună cu ei vom alege din „repertoriul” lor, preparatele care se încadrează în tendințele pe care le promovăm. Cu alte cuvinte, în meniul restaurantului X din aplicațiile mobile deliverX, vei regăsi numai produsele care corespund cerințelor.

Evident, toate ingredientele produselor se vor regăsi în pagina de prezentare a fiecărui preparat. Mai mult decât atât, în aceeași pagină, îți spunem dacă preparatul pe care dorești să-l comanzi conține alergeni și dacă da, care sunt aceștia.

Ca să te ajutăm și mai mult să identifici repede preparatul dorit, vei putea utiliza o serie de filtre smart prin intermediu cărora vei avea posibilitatea să faci rapid selecții de produse ca să-ți ușurăm alegera (filtre: produse vegetariene în cazul în care ești vegetarian, vegane, gără gluten, fără zahăr, s.a.m.d.).

Sper că te-am convins să îți instalezi aplicația deliverX din Google Play sau App Store.